30+ leker og rebusløp for utdrikningslag

For å lage et personlig preg på utdrikningslaget kan man legge inn leker, oppgaver eller rebusløp for bruden eller brudgommen. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre, men siden fantasien ofte gjør nettopp det gir vi dere mer enn 30 forslag til hva man kan finne på.

Klikk og sjekk våre populære utdrikninglagspakker her

I denne artikkelen skriver vi «bruden» i alle tipsene, men det meste kan lages for å passe et gutteutdrikningslag også.

 

Ballonglek:

Blås opp ballonger og skriv navnet på hver av brudens ekskjærester på hver sin ballong. Bruden skal sprekke ballongene for å markere at hun er ferdig med disse forholdene. Den siste ballongen er merket med brudgommens navn, denne tar bruden med seg resten av dagen.

Varianter: Skriv en liten historie på en lapp og legg inni ballongene, eller få deltakerne i utdrikningslaget til å fortelle en morsom historie om bruden og eksen på hver ballong.
Bruk vannballonger

Quiz:

Hvis bruden liker quiz kan dere lage en quiz med temaer bruden er god i slik at hun nesten må vinne.

Varianter: Legg quizen til stedet hun vokste opp eller lag den som en «natursti», enten det er i skogen eller i byen.
Alle som svarer feil må drikke eller får en annen, passende straff.

Gavelek:

Dette er en klassiker i jenteutdrikningslag. Alle gjestene pakker inn en gave til bruden. Gaven skal være forbundet med et spesielt minne som gjesten og bruden deler. Bruden skal så gjette hvem gaven er fra og fortelle historien bak.

Varianter: 

Gi bruden penger til å handle gaver til alle deltakerne i utdrikningslaget i stedet. Dette passer best om man er i byen eller på et kjøpesenter tidlig på dagen. Her er det deltakerne som skal gjette hvem gaven er til og historien bak.

Dropp gavene og lag en spilleliste med en sang fra hver gjest i stedet. Musikk bringer ofte frem minner og man ender opp med en herlig, nostalgisk spilleliste full av gode minner.

Klarer man ikke gjette riktig må man drikke.

Husmortesten:

Bruden må utføre flere forskjellige husmoroppgaver som å lage brun saus, legge opp en bukse, stryke en skjorte eller stoppe en sokk.

Varianter:
Gå for typiske mannsoppgaver i stedet og la bruden skifte dekk, montere et flatpakket møbel eller grille en biff.

Videointervju:

Lag en serie med spørsmål som skal stilles brudgommen. Før udrikningslaget intervjuer dere brudgommen med alle disse spørsmålene. Her kan man være morsom, nostalgisk, romantisk, på kanten eller litt av alt.

I utdrikningslaget viser dere videoen, men stopper etter hvert spørsmål. Bruden må så gjette hva brudgommen har svart før hun får høre svaret. Svarer hun feil må dere gi en passende straff.

Varianter:
Intervju brudens mor, søster eller deltakerne i utdrikningslaget i stedet.

Skattejakt:

Bruden får en liste med ting hun skal finne, og får poeng ut fra hvor mange hun klarer. Stedet man holder utdrikningslaget er vesentlig for hva som bør stå på lista.

Forslag:
Finne en mann med samme navn som brudgommen
Finne et annet utdrikningslag
Få bartenderen til å finne opp en spesiell drink for nettopp henne
Få andre i baren til å bestille denne drinken
Finne ting som minner om… mannens anatomi (du vet hva vi mener!)
Be folk man møter om å skrive ned et råd for et godt ekteskap på en serviett, poeng gis per råd man får
Ta bilde med en politimann
Gå med slør laget av toalettpapir
Trenger du mer inspirasjon? Google «bachelorette party scavenger hunt» så får dere massevis av tips

Hvem er med?

Lag rebuser eller oppgaver som må løses for at bruden skal finne alle deltakerne.

Varianter:
Lag en oppgave for å finne hver person eller en serie oppgaver som fører bruden til et sted der resten av gjengen venter.

Jeg elsker deg:

Bruden skal lære seg å si «jeg elsker deg» på ti språk. Dette finner hun ut av ved å spørre tilfeldige personer på gaten.

Pakkelista:

Gi bruden en liste over ting hun må pakke klart i en bag før utdrikninglaget. Skriv opp en del ting som ikke har noe med det dere skal å gjøre, for eksempel lue, votter og sovepose hvis dere skal på spa-opphold om sommeren eller dykkermaske og snorkel for en dag på ski.

PS: pass på å ikke legge forventningene for høyt i forhold til hva dere skal, pakker man pass og bikini og ender på bowlingen nede gata kan det lett bli en skuffelse.

Navngiving:

Lag hatter eller masker med passende påskrevet tekst. «Singel», «wild girl» og «posh» eller «den eldste», «den smarte», «den stille» etc kan være et alternativ. Bruden skal så sette hatten på den deltakeren som hun mener teksten passer best til.

Bildegjetting:

Alle deltakerne tar med et babybilde av seg selv, bruden skal gjette hvem som er hvem.

Reiseleder:

Bruk kollektivtransport for å komme dere til målet for dagen. På veien på bruden være guide på bussen/toget/trikken.

Fotorebus:

Bruden får en liste med ting eller personer hun skal ta bilde av seg selv sammen med. Send med henne et engangskamera, et digitalkamera eller bruk mobilen.

Hot challenge:

Passer kanskje best ute på byen og er ikke for alle bruder. Få bruden til å samle inn telefonnummer til ti menn, kjøpe boxeren til en dere møter eller be om et kyss fra en fremmed.

Blind vinsmaking:

Kjøp inn forskjellige rødviner som dere pakker inn i papirposer, slik at man ikke ser hvilken vin som er hvilken. Velg gjerne forskjellige viner i varierte prisklasser. Alle deltakerne setter poeng på alle vinene og vinnervinen kåres til slutt.

Varianter:
Bruk hvitvin, musserende, whiskey, eller øl (gjerne spesielle sorter fra mindre bryggerier) i stedet.

Trusegave:

Alle deltakerne tar med seg en (ny) truse som gave til bruden. Trusa skal gjenspeile giveren og bruden skal gjette hvem som har gitt gaven.

Drinkarmbånd:

Alle deltakerne knyter en sløyfe rundt håndleddet. Når bruden vil ha noe å drikke knyter hun av en av sløyfene og eieren må skaffe henne en drink.

Ikke akkurat leker og rebusløp, men morsomt å ta med:

Minnebok:

Alle deltakerne lager en side til en minnebok der de dekorerer selv, limer inn bilder, minner og morsomme historier fra sitt vennskap med bruden. En kjempeflott gave for bruden å få med seg videre.

nb_NONorwegian