serious-fun-ekstrem-rafting-dagali-geilo

Vikingrafting

Er du på jakt etter adrenalin? På Vikingrafting får du med deg 2-3 stryk i tillegg til Superrafting-turen.

Numedalslågen er en av Europas beste rafteelver, en teknisk fjellelv, som byr på mange spennende utfordringer. De heftigste Vikingstrykene er enten aller først eller aller sist på rafteturen, avhengig av sesong. Noen av strykene er gradert opp til 5, på en skala fra 1-6. Underveis på rafteturen kan du, om du vil, utfordre elven med tøffere linjer enn på vår ordinære raftetur. Det er derfor større muligheter for “Vikingbad”- at man ramler ut av flåten eller rafteflåten går rundt! Derfor anbefaler vi at du har raftet før og ikke er skeptisk for vann.

Numedalslågen viser også frem vakker, urørt natur og består av friskt og krystallrent vann fra Hardangervidda Nasjonalpark. På noen av de rolige partiene på rafteturen, kan man nyte naturen rundt seg og ta seg en liten dukkert og flyte langs med rafteflåten.

Tilbake på raftebasen, vises bilder og filmklipp fra turen.

Guider og instruksjon

Våre erfarne og kvalifiserte rafteguider vil ta godt vare på deg og turen blir tilrettelagt slik at du får den opplevelsen du ønsker deg. Alle deltakere får personlig oppfølging med riktig informasjon, opplæring og trening. Gjennomgang av sikkerhet og opplæring gjøres før start.

Sesong

Tilgjengeligheten for Vikingrafting er satt utifra erfaring om sesong ved tidligere år. Men vi kan ikke garantere at Vikingrafting vil være mulig.  Alternativ raftetur vil alltid bli tilbudt, men vi refunderer selvsagt mellomlegget eller hele beløpet om man da ønsker å avbestille.

Info:

Ha med: Badetøy, ullundertøy og håndkle.

Varighet: Ca 3,5 t totalt inkludert transport og instruksjon. Varighet kan variere, avhengig av vannmengde i elven og antall deltakere.

Møtested: Raftingsenter Serious Fun, Aasbergmogen, 3588 Dagali. Møt 15 minutter før bestilt tid.

Raftingsenteret Serious Fun ligger ca. 30 minutter fra Geilo.

Pris inkluderer: Erfaren guide i hver flåte, transport til og fra møtested og elv, alt nødvendig utstyr: Våtdrakt, hjelmer, flytevester og våtsko.

Aldersgrense: 15 år med foreldre/foresattes godkjennelse

Pris:

kr 1040,- per person

Bestiller du Viking rafting eksklusiv, da får du en flåte garantert helt for deg selv. I flåten er det plass til opptil 6 personer. Inkludert i pakka er også bilder/video fra rafteturen (verdi kr 300,-)

Totalpris Vikingrafting eksklusiv/egen fåte: kr 6240,-

Booking:

Det er ikke et krav om å booke online, du kan også booke pr telefon 40005786 eller via e-post: post@seriousfun.no

Alle tider er ikke tilgjengelig på online booking. Ønsker du andre tider enn det som er tilgjengelig på vår online booking, ta kontakt med oss

Tik TokSurfeAction 🤩
rafting - dagali - geilo - serious funrafting - dagali - geilo - serious funserious-fun-ekstrem-rafting-dagali-geilo

Tips 1:

Turene endrer seg med vannstand og vi kan dessverre ikke tilby Vikingrafting hele sesongen. Vannstanden endrer seg i forhold til snøsmelting og regn. Vi kan som regel tilby Vikingrafting fra midten av juni til midten av august. Selve turene endrer seg også basert på vannstand. Noen perioder surfer vi på bølgene fra fantastiske Ismalfoss (juni). Andre ganger hopper vi fra en klippe og ned i elven- et skikkelig adrenalinkick! (juli-august).

Tips 2: 

Ettersom Vikingrafting består av ekstra stryk i tillegg til vår ordinære raftetur (Se Superrafting), er det muligheter for å tilrettelegge for at en familie/gruppe kan booke sammen, men velge hvilke deler av elven de vil være med på. For. eks. Mamma og pappa vil være med på hele strekningen ( Vikingrafting), mens barna ikke er med på de heftigste strykene. Barna kan kjøre rundt disse strykene med bussjåføren vår, og være med på resten av turen i samme flåte med foreldrene sine. Man betaler for den turen man har vært med på. Ved ønske om kombi-rafting, anbefaler vi at dere tar kontakt før booking

nb_NONorwegian