Teambuilding

Teambuilding handler om lagsamarbeid, konkurranse og om å ha det gøy!

Lagbygging på godt norsk, har blitt obligatorisk på firmaturer, konferanser og kurs. Hva er vel bedre for motivasjonen enn å komme seg ut av kurslokalet og lufte hodet og bevege kroppen?

Teambuilding passer også selvsagt for skoleklasser, vennegjenger og utdrikningslag.

Vi har en rekke aktiviteter på vårt reportoar og vi lager et opplegg tilpasset hver enkelt gruppe. Opplegget er selvsagt avhengig av gruppens størrelse og ønsker, årstid og sted.

Vi ønsker å kunne tilby et mangfold av aktiviteter, fra finurlig hodebry til festlige, fysiske utfordringer. Alle våre andre aktiviteter kan selvsagt inkluderes i et teambuildingopplegg.

Priser: Fra kr. 490,- pr.person for 5 aktiviteter

Gladiatoren:

To og to utfordrer hverandre sittende på en robust trestamme. Med en hånd på ryggen og andre med et godt grep rundt høysekken, er det om å gjøre å dulte konkurrenten ned i halmen under trestammen. Veldig festlig og ikke minst underholdende!

Pil og Bue:

Hvem har en Robin Hood i seg? Her er det om å gjøre å beherske selve utstyret og selvsagt treffe blinken. En aktivitet som virkelig gir mestringsfølelse når man lykkes.

Bungeerun:

En av våre mest poplulære teambuildingaktiviteter. Med bungeestrikk rundt livet er det om å gjøre å komme lengst og plante sitt flagg. Både enktelvis og parvis kan man utfordre hverandre i denne aktiviteten og et uvisst antall teknikker kan utprøves.

Tandemski:

Vinteraktivitet der man kan plassere opptil 3 personer på hvert par ski. Her er det om å gjøre å være samstemte og komme først i mål. Svært utfordrende, men mest av alt hysterisk morsomt.

Dekk-kast:

Her skal man bygge sin egen hinderløype mens man gjennomfører den. Man kaster dekkene foran seg for deretter å hoppi dem. Målet er selvsagt å komme først, men skal man kaste langt og måtte hoppe langt eller kort og måtte kaste flere ganger…?

Rockeringtwist:

Hvem er raskest og lettest på foten? I ring med alle deltakerne hånd i hånd skal rockeringene twistes rundt uten stopp. Der rockeringene møtes eller stoppes må deltakeren ut, dette foregår helt til en verdig vinner står igjen tilslutt.

Hodebry:

Litt hodebry må man ha, og vi har satt sammen noen oppgaver som er finurlige, uformelle og morsomme. Løsningene er ikke alltid så logiske eller ulogiske som de ser ut til…

Kanores:

Hvem er raskest i kano? Rett og slett kappløp med kano. Annerledes kappløp som både utfordrer styrke, teknikk og lagfølelsen.

Blind manns bløff:

To og to skal gjennom en hinderløype. Høres kanskje lett ut? Hinderløypa blir straks mer utfordrendende med bind for øynene på lagkameraten. Her må man stole på magefølelsen og ikke minst på lagkameraten som har sine øyne tilgjengelig.

Beachvolleyball:

Gamle volleyballkunster blir børstet støv av og lagkoordinasjonen blir virkelig utfordret i beachvolleyball. Innsatsen teller vel så mye som teknikk og konkurranseinstinktet kommer godt tilsyne i denne aktiviteten.

Stammekast:

Her har man muligheten til å vise frem rå kraft og brutal teknikk. Hvem kan kaste stammen lengst?

Kanores:

Hvem er raskest i kano? Rett og slett kappløp med kano. Annerledes kappløp som både utfordrer styrke, teknikk og lagfølelsen.

nb_NONorwegian