Firmatur

Serious Fun byr på komplette pakker for en firmatur utenom det vanlige. Plassert midt mellom øst og vest, med kort vei til togstasjonen på Geilo, er det et flott sted å samles for grupper fra både Øst- og Vestlandet.

I sommerhalvåret har vi et enormt utvalg av spennende og naturbaserte aktiviteter som kan tilpasses de aller fleste grupper. Dere trenger ikke være superaktive eller i toppform, vi lager opplegg som passer nettopp dere.

Spennende opplevelser utendørs vil gi dere nye utfordringer, teste noen grenser og sette medarbeiderne på prøve. Kollegene får vist nye sider av seg selv og en firmatur er en flott måte å forbedre samspillet i en gruppe.

Planlegger du en Geilokonferanse kan vi levere alt du trenger, eller by på et par timer med spennende aktiviteter i tilknytning til deres hotellopphold på Geilo. Vi har egne busser som kan hente og bringe både lokalt og i hele Sør-Norge.

Enten dere ønsker en enkelt opplevelse eller et opplegg på flere dager med overnatting og mat fikser vi det. Firmaturene kan tilpasses både små grupper på noen få personer og opptil ca 100 personer om gangen. For større grupper lager vi gjerne et opplegg sammen med våre samarbeidspartnere.

Vi tilbyr minimum 10% rabatt på alle våre aktiviteter for grupper

 

Overnatting

Det finnes et mangfold av overnattingsmuligheter i nærområdet. Vi hjelper deg med å finne det rette, om det er et hotell, hytte eller leilighet.

Vikingen

Ta med kollegene på en annerledes teambuilding!

Med teamball (teambuilding+paintball) valgfri rafting, badestamp og overnatting i villmarkscampen, møtes dere på en helt annen arena enn på kontoret.

Måltider kommer i tillegg. Her skreddersyr vi sammen utfra budsjett og ønsker.
Tilbud: Kun kr 1250 pp

Huldra

Ønsker du en ekstra aktivitet for å piffe opp firmaturen?

Rafting er en unik aktivitet som faktisk passer for alle.
Vi kan tilpasse deres ønsker og behov.

Etter raftingen, står en varm og deilig badestamp klar.

Kr 990,- pp. Inkl. bilder/video fra turen.

Andre ønsker

Dette er bare et lite utvalg av våre aktiviteter og alternativer. Vi kan skreddersy pakker til din gruppe – ta kontakt for et uforpliktende forslag!

Hva med:
Archery tag, hesteridning, brevandring, juvvandring, en guidet fjelltur, sykling, zip line, fisking. etc
Sammen med våre partnere i Geilo365, kan vi tilby et vidt spekter av aktiviteter i nærområdet.

nb_NONorwegian