Velkommen til Numedalslågen, en av Europas beste rafteelver.
Prøv rolig og morsom Eventyrrafting for familien, spennende Superrafting og Vikingrafting for adrenalin junkies. Med fokus på sikkerhet og kvalitet, vil de erfarne guidene gjøre sitt ytterste for at du skal ha en fantastisk raftingopplevelse.

Info

Varighet: 3-4 timer På elven: ca 1, 5 time avhengig av type tur, vannstand og antall flåter
Alder: Minirafting: 8 år Superrafting: 12 år Ekstremrafting: 18 år. 15 år med foresattes underskrift
Krav: Ikke være påvirket av rusmidler/alkohol
Ta med: håndkle badetøy, ullundertøy/sokker

Bli med på en fantastisk raftingopplevelse!

Med fokus på sikkerhet og kvalitet, vil de erfarne guidene gjøre sitt ytterste for at du blir godt tatt vare på og at du deltar på en tur som møter dine ønsker og forventinger. Alle får full oppmerksomhet og oppfølging med informasjon, instruksjon og trening før rafteturen slik at man er best mulig forberedt før raftingen. Vi viser også film fra forrige raftetur slik at man kan se hvordan raftingturen foregår. Man trenger ofte ikke bestemme seg for type tur før man kommer og kan få mer informasjon om de ulike turene. Vi har også en sikkerhetsvideo for døve. Vi kan tilpasse oss de fleste behov, ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan gjøre din raftetur best mulig. Velkommen til en spennende dag på Numedalslågen!

Om Numedalslågen

Rafting er også en naturopplevelse med rent, friskt vann rett fra Nasjonalparken. Numedalslågen er totalt 352 km lang og skifter navn til Lågen lenger ned. Den starter i Nordmannslågen ved Hardangervidda og vi kan med stolthet si at vi rafter på resirkulert snø fra Nasjonalparken. Elven går gjennom bygda Dagali og videre gjennom Kongsberg og munner ut i havet ved Larvik.

Rafting Guidene

Våre profesjonelle rafting guider har erfaring, kunnskap og alltid sikkerhet og gjesten i fokus. Les mer om oss her

Raftingturer

Superrafting

Superrafting

Superrafting: Bli med på rafting med spenstige stryk og små fossefall som garantert vil gi deg et smil om munnen og våt lugg! Fra 12 år. Kr 790,- pp

Viking rafting

Viking rafting

Er du på jakt etter adrenalin? På Vikingraftingen får du med deg 2-3 stryk ekstra i tillegg til den Energiske rafteturen. Fra 15 år. Kr 950,- pp

Familierafting

Familierafting

Ta med familien på en eventyrlig opplevelse på Numedalslågen med gøyale stryk og bølgesurfing. Fra 8-11 år. Kr 500,- pr barn (8-11 år)/kr 650,- pr. voksen (12+årTa med familien på en eventyrlig opplevelse på Numedalslågen med gøyale stryk og bølgesurfing. Fra 8-11 år. Kr 500,- pr barn (8-11 år)/kr 650,- pr. voksen (12+år)

Kombi-rafting

Kombi-rafting

Vi kombinerer ulike nivå slik at hele familien kan ha det gøy!

Kveldsrafting

Kveldsrafting

Bli med på en sosial raftetur med valgfri raftetur – på kvelden. Del kvelden med nye og gamle venner og gjør kveldshyggen komplett i en varm badestamp, og nyt gode historier og et måltid rundt bålet. Fra 18 år. Kr 1090,- pp.

Duckies

Duckies

Duckies er to-persons flåter som tar deg med på en fantastisk og lærerik elveopplevelse. Fra 15 år. Kr 890,- pp.

Gavekort Rafting

Gi bort årets morsomste og våteste gave!

Kjøp et gavekort til en som fyller år, gifter seg eller rett og slett fortjener det.

rafting-extreme-serious-fun-dagali-geilo

Rejoice with your family in the beautiful land of life!

Albert Einstein
water force

Water is the driving force in nature

Leonardo Da Vinci
serious-fun-rafting-dagali-geilo

Shared joy is double joy!