Bli med på en fantastisk raftingopplevelse!

Med fokus på sikkerhet og kvalitet, vil de erfarne guidene gjøre sitt ytterste for at du blir godt tatt vare på og at du deltar på en tur som møter dine ønsker og forventinger. Alle får full oppmerksomhet og oppfølging med informasjon, instruksjon og trening før rafteturen slik at man er best mulig forberedt før raftingen. Vi viser også film fra forrige raftetur slik at man kan se hvordan raftingturen foregår. Man trenger ofte ikke bestemme seg for type tur før man kommer og kan få mer informasjon om de ulike turene. Vi har også en sikkerhetsvideo for døve. Vi kan tilpasse oss de fleste behov, ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan gjøre din raftetur best mulig. Priser: Familierafting: kr 2900,- per båt. Med plass opptil 6 personer. Superrafting: kr 850,- per person Viking rafting: kr 990,- per person Velkommen til en spennende dag på Numedalslågen!

 • Nedtrekksmeny
 • Om Numedalslågen

  Rafting er også en naturopplevelse med rent, friskt vann rett fra Nasjonalparken. Numedalslågen er totalt 352 km lang og skifter navn til Lågen lenger ned. Den starter i Nordmannslågen ved Hardangervidda og vi kan med stolthet si at vi rafter på resirkulert snø fra Nasjonalparken. Elven går gjennom bygda Dagali og videre gjennom Kongsberg og munner ut i havet ved Larvik.

  Om Rafting Guidene

  Våre profesjonelle rafting guider har erfaring, kunnskap og alltid sikkerhet og gjesten i fokus. Les mer om oss her

  Familierafting

  Ta med familien på en eventyrlig opplevelse på Numedalslågen med gøyale stryk og bølgesurfing.

  Fra 8 år

  Superrafting

  Superrafting: Bli med på rafting med spenstige stryk og små fossefall som garantert vil gi deg et smil om munnen og våt lugg!

  Fra 12 år. Kr 890,- pp

  Vikingrafting

  Er du på jakt etter adrenalin? På Vikingraftingen får du med deg 2-3 stryk ekstra i tillegg til den Energiske rafteturen.

  Fra 15 år. Kr 1040,- pp

  nb_NONorwegian