Superrafting

Rafting

Superrafting

Bli med på rafting med spenstige stryk og små fossefall som garantert vil gi deg et smil om munnen og våt lugg! Fra 12 år. Kr 790,- pp

Superrafting er vår mest selgende rafting opplevelse. Her opplever man spennende stryk og og har mye moro sammen, enten man er en vennegjeng på tur eller familie.

Kr. 790,- pr. person. Inkludert alt nødvendig utstyr: våtdrakt, våtsko, redningsvest og hjelm.

Numedalslågen er en av Europas beste rafteelver, en teknisk fjellelv, som betyr at den byr på mange spennende og morsomme utfordringer underveis. Våre erfarne og kvalifiserte rafteguider vil ta godt vare på deg og turen blir tilrettelagt slik at du får den opplevelsen du ønsker deg. Alle deltakere får personlig oppfølging med riktig informasjon, opplæring og trening.

Numedalslågen viser også frem vakker, urørt natur og består av friskt og krystallrent vann fra Hardangervidda Nasjonalpark. På noen av de rolige partiene på rafteturen, kan man nyte naturen rundt seg og ta seg en liten dukkert og flyte langs med rafteflåten.

Tilbake på raftebasen, vises bilder og filmklipp fra turen. Badestamper kan også stå klare ved bestilling. Anbefales!

Gjennomgang av sikkerhet og opplæring gjøres før start. Vi kan også tilrettelegge spesielle behov. Ta gjerne kontakt med oss for informasjon og oppfølging!

Ha med:  Badetøy, ullundertøy og håndkle. Gjerne noe snacks til etter raftingen.

Varighet: Ca 3t inkludert transport og instruksjon. Varighet kan variere, avhengig av vannmengde i elven og antall deltakere.

Møtested: Raftingsenter Serious Fun, Aasbergmogen, 3588 Dagali. Møt 15 minutter før bestilt tid.Raftingsenteret Serious Fun ligger ca. 30 minutter fra Geilo.

Pris inkluderer: Erfaren guide i hver flåte, transport til og fra møtested og elv, alt nødvendig utstyr: Våtdrakt, hjelmer, flytevester og våtsko.

Aldersgrense: 12 år med foreldre/foresattes godkjennelse

 

Det er ikke et krav om å booke online, du kan også booke pr telefon 40005786 eller via e-post: post@seriousfun.no

Alle tider er ikke tilgjengelig på online booking. Ønsker du andre tider enn det som er tilgjengelig under, ta kontakt med oss.